Back to top

Deu equips d'arreu de Catalunya participen al primer Torneig Català femení per edats de tennis taula

Reus ha celebrat el primer Torneig Català femení per edats de tennis taula, una iniciativa creada per dos pares amb la voluntat de cobrir un la falta de competició continuada de nivell català en franges d’edat de benjamí a juvenil.

Reus ha acollit el primer torneig català femení per edats de tennis taula, amb la participació de 10 equips d'arreu de Catalunya i un total de 20 jugadores.

La iniciativa ha estat ideada i impulsada per Joan Carles Virgili i Francesc Solans, dos pares de jugadores dels clubs Reus Deportiu i Borges respectivament, davant la manca de competicions a nivell català per noies de categories benjamí a infantil. Una jornada que tant els organitzadors com la Federació Catalana de Tennis Taula valoren com a un èxit.

Un dels objectius d’aquests dos pares és que aquest torneig agafi continuïtat i l’organitzi la Federació Catalana els propers anys, per així millorar la base femenina d'aquesta modalitat. Fet que no descarta la Federació, tot i les fortes retallades patides aquest curs.

Aquesta ha estat la primera de les tres trobades que es faran. La propera serà a Les Borges Blanques per a la inauguració del nou centre de tecnificació que estan construint al municipi, prevista pel proper mes de gener.