Deu minuts d'or tanquen una temporada excepcional del CD Riudoms

El CD Riudoms tanca el primer any de la seva història a la Primera Nacional amb una victòria al camp del CF Pardinyes (1-3). Les del Baix Camp han finalitzat en la setena posició de la lliga.

Amb la feina feta, el darrer partit de la primera temporada del CD Riudoms a la Primera Nacional era un pur tràmit. No es van veure moltes oportunitats de gol durant els primers quaranta-cinc minuts del duel, i amb el zero a zero es va arribar a la mitja part

A la represa, el Pardinyes es va avançar en el marcador gràcies a un gol de Borukova, aprofitant un refús després d'una falta. Quan semblava que el Riudoms tancaria la temporada amb una derrota, va aparèixer la màxima golejadora de la Primera Nacional: la pitxitxi Joana Roig. Entre els minuts 81 i 89 de partit, Roig va signar un hat-trick que va certificar la victòria del Riudoms.