Deu minuts mortífers sentencien el Reus

Els de Jordi Garcia han competit durant la primera part, però l’inici contundent del Barça al segon temps deixa els roigs-i-negres sense la Supercopa.

El primer clàssic de la temporada ha començat amb un Reus dominador, i amb una oportunitat clara al minut u de partit. Checco Compagno ha carregat la pala i ha enviat un míssil que Sergio Fernández ha hagut de treure amb el casc. El control ganxet s’ha fet palès amb noves ocasions i un primer temps mort demanat per l’entrenador blaugrana Edu Castro.

Els de Jordi Garcia, de nou sense Raül Marín, han estat animats per la parròquia roig-i-negra, que ha posat la veu al Josep Jou d’Olot. Nou desplaçament en massa de l’afició ganxeta, tal com va passar a la Copa i a les semifinals de l’OK Lliga al Palau Blaugrana. Al tram final del primer temps, l’equip culer ha fet una passada endavant per avançar-se en el marcador, però un Càndid Ballart estratosfèric ha esmicolat les oportunitats del Barça.

Abans del descans, Marc Julià ha tingut l’opció de fer el primer del Reus des de la falta directa, però el xut ha sortit per l’esquerra de Sergio Fernández.

El Barça s’avança i s’emporta el títol

El Reus ha començat malament la segona part, ja que al cap de catorze segons de la represa, Matías Pascual ha fet el primer gol de la nit en un u per u contra Càndid Ballart (1-0). Un gol que ha marcat l’inici del final. Poc després, João Rodrigues ha ampliat les diferències des del punt de penal (2-0).

En el pitjor moment, els col·legiats han xiulat una nova pena màxima favorable als blaugranes i la desena del Reus. Això sí, ni Helder Nunes ni Pau Bargalló han pogut superar Ballart. Els de Castro han continuat posant la directa, i Bargalló i Alabart han fet el tercer i quart del Barça (4-0). El Reus ho ha intentat, fins i tot amb un penal executat per Sergi Aragonès, però el marcador no s’ha mogut. Jordi Garcia ha fet debutar la jove promesa Guillem Jansà en els darrers minuts de partit.

Primera candidatura del curs

Els de Jordi Garcia han tornat a deixar clar que seran un equip a tenir en compte aquesta temporada, i que lluitaran per aconseguir tots els títols possibles. Sense temps per lamentacions, la setmana vinent comença l’OK Lliga amb un Reus-Igualada al Palau d’Esports (11/09 - 16:00 h).