Back to top

Deures pendents de Carles Pellicer a un any vista de les municipals

Quan queda un any per a les eleccions municipals, l'alcalde Carles Pellicer té clar que encara queden assumptes per tancar. Tot i això, l'escenari actual, en què ha recorregut a dues qüestions de confiança per aprovar els pressupostos, obre grans incerteses.
Deures pendents de Carles Pellicer a un any vista de les municipals.

'Sóc conscient que l'any que ve serà molt difícil aprovar pressupostos, ara que ja portem dues mocions de confiança. Llavors podrem prorrogar els que tenim enguany'. Així és com l'alcalde de Reus, Carles Pellicer, valora la situació de manca de governabilitat que haurà d'afrontar l'Ajuntament de Reus de cara al darrer any de legislatura i de també en el nou escenari electoral que es dibuixarà d'aquí a un any.

Si una cosa té clara, però, serà la dificultat per pactar, de cara al pròxim mandat, amb partits com Ciutadans. 'Molt complicat pactar amb un grup que no té cap tipus de sintonia amb la meva manera de fer i el meu govern', ha afegit.

En clau de projectes urbanístics, aquest últim any de legislatura el consistori se centrarà en la renovació del passeig de la Boca de la Mina i també queda pendent el pla del barri del Carme, així com la zona de Sol i Vista.

D'altra banda, l'Ajuntament haurà de continuar treballant per afrontar la nova causa de dissolució a la qual s'enfronta l'Hospital Sant Joan. Una de les opcions que estan estudiant és vendre la gestió de l'Hospital de Móra. 'Gecohsa és una opció, però no és la solució', ha detallat. En clau d'infraestructures, l'alcalde també ha destacat que resta a l'espera d'una reunió amb Adif i Foment per desencallar projectes com l'estació intermodal i el baixador de Bellisens.

Subscriu-te a la newsletter diària

Política de privacitat de dades

Paraules clau: