Back to top

El dia que no es va inaugurar ExproReus

Aquest dijous havia de començar la 50ena edició de la fira multisectorial que s'ha suspès davant la incertesa provocada per la pandèmia.

ExproReus havia d'obrir portes avui, al recinte firal del Tecnoparc de Reus. La pandèmia, les mesures sanitàries i sobretot la incertesa de com afectarà tot plegat a la quotidianitat a mesos vista, ha impedit a firaReus de tirar endavant la 50ena edició de la fira multisectorial de la ciutat. 

Un esdeveniment que és un punt de trobada del teixit comercial del territori i que, entre altres coses, és un dels pilars de la campanya de sectors com el de l'automòbil. Precisament el Qüestió de Fons d'aquesta setmana està dedicat a la situació dels concessionaris, els moviments del mercat després del confinament i les previsions per al 2021. 

Les commemoracions, el 2021

Tots els actes previstos per commemorar la 50ena edició de la fira es duran a terme el 2021, quan s'espera que ExproReus pugui tornar a celebrar-se de forma normal. La fira començava aquest dijous i acabava aquest pròxim dilluns 12 d'octubre.

Paraules clau:

Notícies relacionades