Back to top

Dijous amb 11 morts per coronavirus al Camp de Tarragona

Segons el departament de Salut, i després d'una setmana amb una corva molt plana pel que fa al nombre de defuncions, tot i que se n'han continuat registrant, aquest dijous hi ha hagut un repunt de la mortalitat.
dades

El Camp de Tarragona suma 11 noves defuncions per coronavirus, el que eleva el nombre total des de l'inici de la pandèmia a 353. A les Terres de l'Ebre, després d'una setmana sense morts per la malaltia, es mantenen les 42 víctimes. A tota la demarcació i segons el departament de Salut, han mort 395 persones. 

Consulta aquí totes les dades

Pel que fa al nombre de positius continua creixent i arriba als 2.046, 29 més que dimecres. Ara bé, el que continua sent preocupant és el nombre de casos sospitosos, és a dir, aquells que els sanitaris consideren que han contret la malaltia però als quals no se'ls ha fet una prova diagnòstica: 12.519 en el que portem de pandèmia. Són 760 casos sospitosos més que dimecres. En total a la demarcació hi ha 14.565 casos entre positius confirmats i sospitosos de ser-ho. 

Les dades a Catalunya

A tot el principal han mort 10.965 persones des de l'inici de la pandèmia, 134 més que dimecres, per bé que s'han donat ja més de 33.000 altes hospitalàries. El nombre total d'infectats, sumant positius i sospitosos, s'enfila fins als 224.124. 

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades