Back to top

Diligències penals per a un conductor que quadruplicava la taxa d'alcoholèmia

Un conductor que quadruplicava la taxa d'alcoholèmia permesa ha bolcat aquest dimarts a la nit a a la carretera de l’Institut Pere Mata. Tot i l'impacte, el conductor n'ha sortit il·lès i no ha implicat cap altre vehicle. La Guàrdia Urbana ha instruït diligències penals.
El vehicle va quedar bolcat i sostingut per la branca d'un arbre a la carretera de l'Institut Pere Mata.

La Guàrdia Urbana ha instruït aquest dimarts a la nit diligències judicials contra un conductor per conduir amb una taxa d’alcoholèmia que quadruplicava la permesa. El conductor va registrar un positiu penal de 0,95 mg/l d'alcohol en aire expirat a la prova que se li va practicar. L'home de 45 anys conduïa un quadricicle i va sortir de la via a la carretera de l’Institut Pere Mata, a l’alçada del número 19. El conductor va sortir-ne il·lès i no s’hi va veure implicat cap altre vehicle.

Els fets van donar-se quan faltaven pocs minuts per les onze de la nit d'aquest dimarts. El vehicle va quedar bolcat i sostingut per la branca d'un arbre a la carretera de l'Institut Pere Mata. El quadricicle no estava assegurat i aquest matí se n’ha coordinat la retirada per part de la grua municipal.

Paraules clau: