Back to top

Dimiteix el regidor de Valls acusat d'abús sexual a un menor

Marc Ayala ha quedat en llibertat amb càrrecs acusat d'un delicte d'abús sexual a un menor

Aquest dimecres a la nit l’Ajuntament de Valls va informar que el regidor Marc Ayala havia presentat a renúncia a l’acta de regidor de "per centrar-se en la defensa del cas pel qual ha estat denunciat".  L’Ajuntament de Valls, en una nota de premsa , ha manifestat el respecte a la presumpció d’innocència i també la defensa dels drets de les persones afectades per aquest cas. L’Ajuntament ha manifestat el màxim respecte a la investigació oberta i al procés judicial que se’n pugui derivar i espera que, amb la màxima celeritat, es conegui tota la veritat amb relació als fets denunciats.

Llibertat amb càrrecs

Marc Ayala va ser detingut per un presumpte delicte d'abús sexual a un menor. Els fets van passar l'any 2015 quan Ayala tenia 27 anys i hauria mantingut una relació amb un menor de 13 anys. Actualment, el menor de 13 anys té 20 anys i Ayala 33. 

El jutge ha acordat la llibertat provisional amb mesures cautelars de retirada de passaport i prohibició de sortida del territori i amb compareixences en el jutjat sempre que sigui requerit. La causa està oberta per abús sexual a menor.

Paraules clau:

Notícies relacionades