Back to top

Dinosaurs Tour, la major exposició de dinosaures animatrònics, arriba a Reus

Aquesta mostra internacional romandrà instal·lada a l'edifici Tecnoparc de Fira Reus els dies 8 i 9 de maig

Dinosaurs Tour, la considerada major exposició itinerant de dinosaures animatrònics visitarà Reus el dissabte 8 de maig, data en què serà inaugurada aquesta exhibició prehistòrica a l'edifici Tecnoparc de Fira Reus, on romandrà instal·lada el dissabte i diumenge.

A mida real

Aquesta mostra itinerant que ha recorregut més d'una desena de països europeus (Alemanya, França, Itàlia, Regne Unit, Noruega, Polònia o Romania, entre d'altres) comptarà amb una trentena de peces inèdites a mida real, algunes d'elles animatròniques, que simularan l'aspecte i el comportament dels dinosaures.

Venda d'entrades

"Els visitants podran veure els últims avenços tecnològics. Els dinosaures que exposem es mouen i fins i tot respiren!", exclama Norman Tesser, comissari de l'exposició. "És en un autèntic Parc Juràssic", afegeix Tesser.

dinosaures, dinosaurs tour

Dinosaurs Tour exposarà Triceratops, Tiranosaures, Protoceratops, Parasaurolofus, Estegosaurios, Espinosaurio, Diplodocus i el famós Tiranosaure Rex a mida real, entre d'altres.

A més de les peces, es realitzaran projeccions didàctiques sobre la forma de vida d'aquesta fauna prehistòrica i hi haurà sorpreses. "Els més petits de la casa es queden sorpresos. Els seus moviments són tan realistes que alguns nens i nenes creuen que són de veritat", explica Tesser.

Es recreen els hàbitats naturals

"Combinem entreteniment i diversió per als més petits, juntament amb un ampli factor pedagògic perquè aprenguin mentre es meravellen d'aquests gegants", comenta el comissari.

Per fer l'exposició més impactant i real, es recrearan els hàbitats naturals d'aquestes magnífiques peces en escenes compostes per vegetació i escenografia dissenyada segons estudis científics sobre les característiques de la terra en aquesta època.

L'exhibició comptarà amb panells informatius i descriptius amb detalls científics sobre les eres geològiques, teories sobre l'extinció dels dinosaures i dades sobre la recuperació de restes fòssils.

Un esdeveniment segur

dinosaures, dinosaurs tour

"Serà un esdeveniment segur i amb totes les mesures de prevenció. Comptem amb un ampli protocol amb més de 80 mesures de mitigació amb pautes en les diferents fases de l'esdeveniment", explica Tesser.

Per exemple, s'han reduït les despeses de gestió de la pàgina web de venda d'entrades per facilitar que els visitants adquireixin els seus tiquets de manera digital, es descarreguin les entrades en els seus dispositius mòbils i, d'aquesta manera, evitar contactes a taquilles. També la validació dels mateixos serà mitjançant escàners i sense contacte.

Els aforaments s'han reduït i s'han creat torns de visita, de manera que no hi haurà cues d'accés. Es fomentarà l'arribada del públic de forma esglaonada, com amb l'obertura amb major anticipació i s'han estudiat els fluxos de públic, entre altres mesures.

Venda d'entrades

Dissabte i diumenge de 10:00 h a 14:00 h i de 16:00 h a 21:00 h. Les entrades es poden adquirir per només 9 euros a les taquilles de l'exposició i en www.dinosaurstour.com.

Paraules clau:

Notícies relacionades