Back to top

El Dip reapareix aquest cap de setmana al Pratdip Llegendari

El Dip, un gos salvatge que xucla sang humana, torna a ser el protagonista del VIè Pratdip Llegendari, un esdeveniment que va néixer per rememorar una de les èpoques més fosques de la població.
Dip en el 6è Pratdip Llegendari

Llegendes, mitologia, misteri i terror s'han apoderat un any més de Pratdip per reviure la sisena edició del Pratdip Llegendari. Durant dos dies, el poble s'ha omplert d'activitats i espectacles destinats a un públic molt familiar, on tot gira a l'entorn de l'ésser mitològic Dip i la llegenda d'Onofre de Dip.

Els espectacles, de fet, són un dels pilars del festival, i cada vegada se n'inclouen més en la programació. Com a novetats d'enguany hi ha les titelles "El Poblet dels Dips", a càrrec de la companyia l'Invisible, els concerts "Aquafonia" i "Cant espectral".

Tallers infantils, contacontes, jocs tradicionals, un passatge del terror o un mercat d'artesania complementen el Pratdip Llegendari.

Cercaviles, danses ancestrals o uns plafons explicatius sobre la vinculació de Pratdip amb els dips i la llegenda d'Onofre de Dip, ajuden a ambientar el poble en un context misteriós i diabòlic de centenars d'anys enrere.

Des de l'organització calculen que amb motiu del festival, durant el cap de setmana la població rep més de dos mil visitants per dia.

Paraules clau:

Notícies relacionades