Back to top

El disc més RTV d'Ariel Santamaria

El cantautor reusenc i la Banda del Dr. Juantxi presenten una quarantena de temes sobre personalitats de la ciutat en el seu nou disc.

Ariel Santamaria torna i torna amb força. Sobretot amb força RTV. El cantautor reusenc ha presentat aquest dilluns el seu nou disc, 'Cançons RTV'. Un extens treball que ha costat mesos de producció i que veu la llum amb 42 temes inspirats tots ells amb personalitats i efemèrides de la ciutat. 

Temes com 'Vine a Cal Navàs', 'La Sang del Prim' o 'La Balada del Josep Baiges' il·lustren un disc que connecta amb una part del panorama reusenc. El disc recorre personatges típics de l'elenc de la ciutat com Xavier Pàmies, del Forn Sistaré, o l'escriptora Marta Magrinyà. De fet, s'han dissenyat diverses portades per intentar copsar tot el festival de llum i colors que recull el treball de Santamaria. Unes portades, dissenyades per Jordi Romero, que evoquen el Sgt. Pepper's Lonely Hearts dels Beatles en un exercici d'il·lustració musical captivador. 

Elèctric i acústic a parts iguals

El disc té dues facetes ben diferenciades. 21 temes de cançons elèctriques i 21 més d'acústiques. Tot plegat amb la veu d'Ariel Santamaria acompanyat de la incombustible Banda del Dr. JuantxiLa primera presentació en públic serà el pròxim dissabte 1 de maig, en versió electrònica, i diumenge 2 de maig en versió acústica.


do montsant

 

 

 

Paraules clau:

Notícies relacionades