Back to top

Disfresses, confeti i caramels a la rua més familiar

Els carrers del centre de Reus han estat l'escenari de la rua matinal, que s'han omplert de festa, música, caramels, i molt d'ambient

Un temps primaveral ha acompanyat la rua matinal del carnaval de Reus. Carrosses, comparses i centenars de persones disfressades s'han passejat pels carrers de Reus per viure el carnaval tal com ho fèiem abans de la pandèmia. Després de dos anys, la festa ha recuperat el format habitual. És per això que hi havia més ganes de gresca que mai.

Entre les disfresses, n'hi havia de més cridaneres i vistoses, i d'altres de més discretes i clàssiques. Tot i que han dominat les temàtiques festives, de personatges de contes, o d'animals, també alguna colla ha mantingut el sentit crític i irònic que es permet durant el mandat del Rei Carnestoltes i la Reina Pimpolla.

A la rua matinal no hi ha faltat la música, el confeti i els caramels, que s'han llançat al públic o s'han repartit entre els infants que, disfressats o no, miraven com passaven les carrosses. Els protagonistes, però, han estat els més petits, que en alguns casos els costava recordar com havien viscut els darrers carnavals previs a les restriccions. 

La rua ha acabat a la plaça del davant de la Biblioteca Central, amb el ball vermut i dinar de les colles carnavalesques.

Paraules clau:

Notícies relacionades