Back to top

Disparitat d'opinions respecte les noves mesures contra la COVID19 a Reus

Les mesures establertes a partir de dissabte, 22 d'agost, han reduït dràsticament la circulació de vianants i la clientela de bars i restaurants duran el cap de setmana.

L'establiment de noves mesures per reduir el risc de rebrot a Reus, anunciades per la consellera de Salut, Alba Vergés, el passat divendres han provocat opinions dispars entre la ciutadania. Tot i que la majoria considera que és necessari prendre mesures que millorin la situació epidemiològica a la ciutat, no totes es valoren de la mateixa manera.

En general es veuen adequades les restriccions d'aforament a bars i restaurants, però no es dona tant de recolzament al tancament de parcs infantils i equipaments esportius a l'aire lliure. A més a més, alguns opinen que es tracta de decisions contradictòries que perjudicaran notablement l'economia.

Una postura més crítica és la que tenen els hostalers, que durant aquesta setmana han vist reduir-se encara de forma més dràstica la seva clientela, arribat a una situació realment crítica. Encara que entenen que s'han de prendre mesures que garanteixin la seguretat de la població, reclamen que se'ls facilitin ajudes per poder compensar les pèrdues.

Paraules clau:

Notícies relacionades