Back to top

Disputat inici del mundial de Trial GP celebrat a l'Hospitalet de l'Infant

El vigent campió de trial GP, Toni Bou, lidera el mundial, juntament amb Jaime Busto, després del cap de setmana d'arrencada de la competició.

El municipi de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant s'ha convertit, aquest cap de setmana, en seu del mundial de trial GP. Els millors pilots d'aquesta especialitat, en concret 85, s'han desplaçat a la zona i han participat en alguna de les 4 categories que s'han competit: la TrialGP, amb el vigent campió del món Toni Bou, Jaime Busto o Adam Raga, la TrialGP Women amb l'actual campiona Emma Bristow o Berta Abellán, la Trial2 i la Trial3
La cursa ha tingut lloc dins una riera seca, amb moltes roques, però de fàcil accés per als nombrosos aficionats i públic de proximitat que no s'han volgut perdre l'esdeveniment.

Classificació del Mundial de TrialGP

Un cop passades les dues proves puntuables del cap de setmana, el mundial GP està liderat per Bou i Busto, que han empatat a l'Hospitalet de l'Infant. Mentre que en el femení, Bristow encapçala el rànquing seguida per Abellán. La competició mundial continuarà el proper cap de setmana a Andorra.

Paraules clau:

Notícies relacionades