Back to top

Diumenge de Pasqua amb moltes pastisseries tancades

Avui és Diumenge de Pasqua, una cita destacada del calendari que torna a ser atípica pel confinament de l'estat d'alarma. Els carrers estan pràcticament buits, i moltes pastisseries tancades. Però d'altres, amb llicència per obrir perquè també venen pa, han pogut mantenir viva la tradició.
venda mones pasqua

Per les pastisseries, aquest cap de setmana festiu és clau per fer calaix i poder tirar endavant el negoci, però enguany estan tancades per reial decret. Bé, no totes. Algunes han pogut esquivar les mesures restrictives perquè també són forns de pa, i aquests dies estan treballant de valent.

La tradició en temps de pandèmia

Seguint les mesures de seguretat i les distàncies exigides, les persones que així ho han decidit han pogut anar a comprar la mona, i s'han produït també cues com en altres anys. Això sí, han estat a l'exterior dels establiments i menys nombroses, perquè les vendes s'han reduït. Davant la impossibilitat de molts padrins de donar personalment la mona als seus fillols i filloles, molts han decidit renunciar-hi o fer-ho més endavant, quan s'hagi acabat el confinament. D'altres han optat pel servei a domicili o perquè fos un altre intermediari el que fes arribar la mona al seu destinatari. També són molts els que, de manera excepcional, han decidit comprar o fer-se la mona per a ells mateixos, i és que totes les opcions són vàlides per no perdre la tradició, ni tant sols en temps de pandèmia.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades