Back to top

Diversos líders veïnals impulsen la candidatura Entre veïns

I amb la mirada en les eleccions municipals, en les darreres setmanes la sorpresa l'han donat diversos líders veïnals de Reus. Estan treballant en la candidatura Entre Veïns. Tot i que encara estan configurant la llista de cara als comicis, asseguren que volen presentar-se per fer arribar els problemes reals dels barris fins a l'Ajuntament.
Diversos líders veïnals impulsen la candidatura Entre veïns

La cursa per a les eleccions municipals també ha arribat a les associacions de veïns. Almenys cinc presidents d'entitats de la ciutat han anunciat públicament que estan treballant en una possible nova candidatura de cara als comicis del 26 de maig. La seva voluntat és fer arribar les problemàtiques del barri fins a l'Ajuntament i trobar solucions reals.

Asseguren que la setmana vinent anunciaran si finalment es presenten a les eleccions municipals. Tot i que a títol personal, diversos partits els han ofert un lloc a les llistes, destaquen que, ara mateix, la seva prioritat és impulsar Entre Veïns.

Valentín Rodríguez podria ser el número 1 de la formació, acompanyat de noms com Esperanza Torrijos, presidenta de l'Associació de Veïns del barri Immaculada. 

Paraules clau: