Back to top

Diversos municipis catalans és fan seus els Bons Reus

Des de l'inici de la seva posada en marxa, l'Ajuntament de Reus ha fet una injecció de 610.000 euros en bons de descompte.

La campanya dels Bons Reus donava el tret de sortida a principis de setembre. Ho feia amb un total de 80.000 bons, és a dir, l'Ajuntament de Reus feia una injecció de 400.000 euros.

Dos mesos més tard, a principis de novembre, començava la segona fase dels Bons Reus, amb un prop de 39.000 bons. Només 10 dies més tard, s'iniciava la tercera fase, amb un total de 12.000 bons, els quals es van destinar a aquelles persones que no estaven empadronades a Reus. Finalment, el dijous 10 de desembre es posava a disposició de la ciutadania una quarta fornada de Bons Reus. En aquest cas, 30.000 bons, que equivalen a 150.000 euros i que en només una setmana ja s'han exhaurit.

Els Bons Reus, una iniciativa d'èxit

Unes xifres que corroboren que els Bons Reus s'han convertit en una iniciativa d'èxit. I no només ho diu la ciutadania i els comerços de la ciutat, sinó també des de la patronal de PIMEC, qui assegura que aquest és, justament, el camí a seguir.

De fet, i segons assegura el president de PIMEC Comerç a Tarragona, Florenci Nieto, són diversos els municipis catalans que s'estan fent seva la campanya dels Bons Reus.

Traspassant fronteres

Una afirmació on també s'hi suma el secretari general de la Cambra de Comerç de Reus, Josep Baiges, qui assegura que la campanya dels Bons "ha superat, fins ara, tot el que havíem viscut des del punt de vista d'impacte, de com transcendeix un acte que es realitza en una ciutat i com podem ser prescriptors, perquè les altres ciutats se'l facin seu".

"Mai abans, tants ajuntament i cambres de Catalunya ens havien demanat que expliquéssim l'experiència d'una campanya", afegeix Baiges. 

Paraules clau:

Notícies relacionades