Back to top

Doble guardó per 'Shooting the Mafia' al Memorimage de Reus

El festival de cinema basat en imatges d'arxiu ha finalitzat aquest diumenge la 14ª edició. Una edició condicionada per la campanya electoral i per les condicions meteorològiques, però tot i això ha pogut mantenir la xifra d'espectadors.
memorimage

Acte de cloenda als 4 dies de Memorimage, el festival internacional de cinema de Reus que ha donat cabuda a una selecció de produccions audiovisuals recents utilitzant imatges d'arxiu del passat.

L'edició d'enguany ha comptat expressament amb una forta presència femenina, tant davant com darrere les càmeres. Una aposta per la paritat que s'ha vist reflectida en el film guanyador.

Els guanyadors

La pel·licula "Shooting the Mafia", de la directora Kim Londinoto ha guanyat el Premi Ciutat de Reus i Premi del Públic del Memorimage

La resta de guardons del certamen se'ls han endut "La Vall del Francolí, l'alè del camp" (Premi MemoriReus) , Me llamo violeta i Contra el No-Do. Aquesta última, que ha rebut el premi Cinema-Rescat, s'ha projectat en l'acte de cloenda del certamen.

Més de 2.000 assistents

El Memorimage s'ha vist  afectat per la campanya electoral així com pel fred i el vent. Per aquest motiu, s'han hagut de reduir les sessions, però malgrat tot s'ha pogut mantenir la xifra d'assistència de l'edició passada. Unes 2.200 persones han assistit a les projeccions al Teatre Bartrina i l'Orfeó reusenc.

I per aquells qui no hagin pogut gaudir de tot el contingut, fins al 6 de desembre, podran accedir el Memorimage online, on es podran veure les pel·lícules a través de la plataforma Filmin.

 

Paraules clau:

Notícies relacionades