Doctorat a Portugal

Recital roig-i-negre en la seva visita a la pista de l'Sporting. Els de Jordi Garcia han encarrilat el duel al primer temps, quan ja havien marcat cinc gols al conjunt lisboeta.

Primera part de somni del Reus al João Rocha. I això que el partit no ha començat massa bé pels interessos de l'equip de Jordi Garcia, que ha vist com l'Sporting s'ha situat amb dos gols d'avantatge en el marcador en cinc minuts (3-1). Nolito Romero ha avançat els locals amb una fuetada imparable (1-0), una acció que Sergi Aragonès ha respost de seguida (1-1).

Romero ha tornat a superar Ballart amb un xut llunyà, una diana que els àrbitres han anul·lat perquè la bola ha impactat en el patí de João Souto. A la següent, però, Romero ha fet el segon en un u contra u davant el porter ganxet (2-1). Per acabar-ho de rematar, els àrbitres han ensenyat una blava a Ballart que Ferran Font ha convertit en el tercer. Un gol que ha arribat després de repetir la directa perquè Zapater s'ha avançat (3-1).

El Reus canvia el ritme i el resultat

Aleshores, en el pitjor moment roig-i-negre, els de Jordi Garcia han controlat el duel i han capgirat completament la dinàmica. Checco Compagno ha aprofitat una passada de Sergi Aragonès per fer el segon (3-2), Diego Rojas ha assistit David Gelmà (3-3), Aragonès ha lluitat una bola que semblava impossible per fer el quart (3-4) i Gelmà ha superat Girão a pocs segons pel descans (3-5). El Reus li ha clavat cinc gols al totpoderós Sporting en 25 minuts.

A la represa, els de Jordi Garcia han jugat a possessions llargues i a controlar el duel. Un enfrontament que s'ha posat de cara quan, Aragonès amb una jugada d'escàndol, ha fet el sisè gol ganxet a Lisboa (3-6). Amb la desena del Reus, Ballart ha evitat el gol de l'Sporting en les dues directes que ha executat Souto. Qui també ha perdonat són Marc Julià i Diego Rojas, que ho han aprofitat unes blaves a Matías Platero i Font. Entremig, Nolito ha fet el quart local (4-6).

Recital de Ballart

Quan faltaven tres minuts pel final els d'Alejandro Domínguez han posat la por al cos als roigs-i-negres, amb un gol de Souto que els àrbitres no han donat en primera instància (5-6). Amb la desena local, Marc Julià ha perdonat en la primera opció, però en la repetició ha sentenciat el duel (5-7). Segons després, els col·legiats han mostrat una blava a Rojas que Sant Càndid Ballart ha aturat a Nolito.

Triomf balsàmic i històric del Reus a la pista de l'Sporting, el principal candidat al títol. Els de Jordi Garcia han sumat tres punts que els endinsa de ple en la lluita per les places d'accés a la final a vuit. Sense temps per descansar en excés, diumenge Lleida-Reus de l'OK Lliga en directe per Canal Reus (16 h).