Back to top

Donació de 5.000 viseres protectores a hospitals i centres d'assistència primària de Tarragona

L'empresa viíncola Reserva de la Tierra ha repartit les viseres, a més de 8.000 màscares per a pacients d'oncologia, durant la fase més aguda de la crisi
reserva tierra

Reserva de la Tierra, una de les empreses més importants del sector vinícola a Espanya, ha adquirit 5.000 viseres protectores i les ha donat a diversos hospitals i centres d'assistència primària de la demarcació de Tarragona.

Les viseres s'han repartit principalment durant la fase més aguda de la crisi. Alguns dels centres on s'han distribuït són l'Hospital Pius de Valls, Hospital Universitari Sant Joan de Reus i l'Hospital Comarcal de Mora d’Ebre, entre altres.

Donació de 8.000 màscares

D'altra banda, Reserva de la Tierra també ha donat 8.000 màscares per a pacients d'oncologia de l'Hospital Universitari Dexeus, de Barcelona.

La direcció de l'empresa explica que amb aquesta acció “volem transmetre el nostre especial reconeixement i gratitud a la comunitat sanitària i als altres col·lectius que estan treballant tan durament aquests dies”, assenyalen. “Amb aquesta donació hem volgut aportar el nostre gra de sorra en aquests moments tan complicats i difícils per a tots. Avui més que mai hem de cuidar-nos entre tots, per a poder reunir-nos com més aviat millor.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades