Back to top

Donacions particulars a l'Arxiu Municipal

Diversos ciutadans de Reus han cedit documentació històrica a l'arxiu municipal. Les donacions particulars, d'interès social, històric i cultural, garanteixen la preservació de la memòria col·lectiva. Aquestes cessions busquen sensibilitzar la població de la importància de lliurar un llegat documental per a les futures generacions.
Donacions particulars a l'Arxiu Municipal

L'Arxiu Municipal de Reus fomenta les donacions de fons particulars per preservar la memòria col·lectiva. Les cessions, que provenen de col·leccions personals, familiars, d'empreses o d'associacions, són diverses; des de discs de pedra fins a revistes d'èpoques passades. Aquestes últimes setmanes diversos reusencs han donat documentació que amaga històries de persones anònimes però que tenen un alt valor històric i sociocultural per a la ciutadania i per al futur.

L'arxiu recopila tota la documentació, la classifica, la conserva i la digitalitza per transformar tota aquesta informació que aporten els ciutadans en un llegat per a les properes generacions.

Properament, l'Arxiu Municipal obrirà un web on els reusencs podran aportar els seus records sobre la Boca de la Mina, que servirà per la recuperació i millora del passeig.

Paraules clau: