Back to top

Donar a conèixer el canicròs a la canalla

Animals, esport i solidaritat s'uniran en la primera edició del Canicròs de Reus - Memorial Alba Chacón. El proper 24 de novembre es durà a terme la iniciativa amb l'objectiu de recuperar aquesta disciplina a la ciutat. Membres de l'organització de l'esdeveniment han visitat l'escola Montsant per tal d'ensenyar als nens i nenes aquest esport en una de les activitats paral·leles que realitzen.
Donar a conèixer el canicròs a la canalla

El canicròs és una modalitat esportiva que consisteix en córrer amb el teu gos lligat a la cintura. És una bona manera per practicar esport a l'aire lliure a la vegada que es troba una afició amb la teva mascota, ja que persona i gos formen equip. Aquesta disciplina és poc coneguda però cada vegada més habitual entre els amants dels animals i és per això que els membres del Canicròs de Reus - Memorial Alba Chacón han visitat diverses escoles de la ciutat. En aquesta ocasió,  han ensenyat els avantatges d'aquest esport als alumnes  de l'escola Montsant.

La canalla ha pogut conèixer a la Boira, en Sheldon o en Gauss i han pogut còrrer amb ells igual com ho farien en un canicròs. De fet, tothom qui ho vulgui pot podrà participar el proper 24 de novembre a la primera edició del Memorial Alba Chacón. El canicròs de Reus recorrerà diversos indrets de la ciutat amb una ruta de 6 kms que es podrà fer corrent o caminant.

Les inscripcions al Canicròs de Reus ja es poden fer al web del Memorial Alba Chacón i els beneficis de l'esdeveniment aniràs destinats a la protectora Refugi Baix Camp.

Paraules clau:

Notícies relacionades