Back to top

Dos de cada tres reusencs ja tenen la pauta completa de vacunació

A Reus, més de 80.000 persones ja s'han vacunat amb la primera dosi de la vacuna

Aquest dijous, a la ciutat de Reus ja s'han superat els 80.000 vacunats amb la primera dosi, de les quals, 67.000 ja tenen la pauta completa. Aquestes xifres suposen que dos de cada tres reusencs ja tenen el procés de vacunació finalitzat. Tot i les bones xifres actuals, per arribar a mil vacunats s'han necessitat dues setmanes, mentre que al mes de juny, s'arribava als mil vacunats en només un matí. 

Se sumen xifres de mesos anteriors

D'altra banda, també cal destacar que continuen sumant-se vacunats de mesos enrere, a més, aquest divendres també se sumen defuncions d'altres mesos de tot Catalunya. En el cas del Baix Camp no hi ha cap alteració, però al conjunt del país avui les xifres s'han incrementat amb més de 60 morts. 

Aquestes dades corresponen, en la gran majoria de casos, a defuncions registrades en els mesos anteriors, de fet, alguna d'aquestes víctimes correspon al mes de gener. Així doncs, amb aquest nou recompte, el nombre de morts a Catalunya s'enfila per sobre dels 23.500.

Dades Covid a Reus

Pel que fa a la ciutat de Reus, aquesta setmana dues persones han perdut la vida per culpa del coronavirus. Tot i això, l'índex de rebrot ha caigut en més de 40 punts, en una tendència a la baixa que es consolida arreu de Catalunya.

Per posar-hi números a tot plegat: a Reus ara mateix el rebrot està en 161 punts i el que es manté constant és la velocitat de transmissió del virus (Rt), que es mou entre els 0,8 i els 0,9 punts. Pel que fa a tot Catalunya, l'índex de rebrot ha baixat 44 punts a tot el país aquesta setmana i l'Rt es mou una mica per sota de la dada reusenca. 

Paraules clau:

Notícies relacionades