Back to top

Dos detinguts en un dispositiu per buscar armes i drogues en locals d'oci de Reus

Durant l'actuació policial, que es va dur a terme en diversos locals de l'avinguda de Pere el Cerimoniós i la plaça de la Sardana, també es van identificar un centenar de persones

Aquest dissabte a la nit, s'ha desplegat un ampli dispositiu policial a Reus, entre Mossos d'Esquadra, Guàrdia Urbana, Policia Nacional i Guàrdia Civil, a diversos locals d'oci nocturn de la ciutat. El desplegament pretenia intervenir armes i drogues en aquests locals i també fer comprovacions administratives dels mateixos negocis i la seva clientela.

L'operatiu va començar poc abans de la mitjanit a un local d'oci de l'avinguda de Pere el Cerimoniós i posteriorment es va traslladar a dos més de la zona de la plaça de la Sardana. 

Dos detinguts i un centenar d'identificacions

Arran d'aquest desplegament els cossos policials van identificar un centenar de persones i en van detenir dues. D'una banda, els Mossos d'Esquadra van detenir un home que comptava amb diversos requeriments judicials per tràfic de drogues i conduir sota els efectes de l'alcohol. D'altra banda, la Policia Nacional va detenir una segona persona per situació irregular a l'estat espanyol.

A més, set persones han estat denunciades per tinença de cocaïna, cànnabis i tucibi, coneguda com a cocaïna rosa, i dues més, van ser traslladades a dependències policials per ser identificades. D'altra banda, s'han aixecat diverses actes administratives per irregularitats als locals i tres per desobediència als agents de l'autoritat. 

Paraules clau:

Notícies relacionades