Back to top

Dos detinguts a Reus per tràfic de cocaïna

En total, als dos arrestats van comissar-los uns 300 grams de cocaïna que el seu valor en el mercat il·legal seria d’uns 30.000 euros.
Cocaina

 Agents dels Mossos d’Esquadra de l’Àrea de Regional de Recursos Operatius de Camp de Tarragona (ARRO) van detenir el 19 de febrer dos homes a Reus (Baix Camp), de 27 i 55 anys, de nacionalitats colombiana i dominicana  com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública, tràfic de drogues.

L' actuació va tenir lloc la nit del 19 de febrer quan la patrulla va observar com dos individus estaven manipulant alguna cosa a l’interior d’una bossa de plàstic en un portal del carrer Josep Maria Prous i Vila de Reus. 

Immediatament, els agents van aturar el vehicle policial per identificar-los moment en què l’home que estava a l’interior del portal va estirar del braç al que es trobava al carrer provocant que a aquest últim li caigués la bossa de plàstic que portava a les mans. 

Acte seguit, els mossos van recuperar la bossa i van localitzar cinc embolcalls de diferents mides, amb una substància blanquinosa presumptament cocaïna i tres bàscules de precisió. 

Davant d’aquests fets, agents de la Unitat d’Investigació de Reus van desplaçar-se al lloc per rodejar les possibles sortides de l’edifici i van poder recuperar una bossa de plàstic que un home va llençar des de la finestra. A l’interior van localitzar cinc embolcalls amb cocaïna. 

Pocs minuts després, els mossos van escoltar sorolls provinents de l’immoble i davant de la possibilitat que els dos individus poguessin fugir van accedir a la terrassa i van localitzar i detenir l’home al que li havia caigut al portal la bossa amb la droga i les bàscules. 

Així mateix, els agents van localitzar, amagat al pati, el segon dels individus escàpol el qual es trobava darrera d’una paret a la que s’accedia per un forat. 

Per tot això, els Mossos d’Esquadra van detenir-lo per tràfic de drogues atès que el van reconèixer com la persona que havia llençat la bossa amb droga des d’una finestra de l’edifici.

En total, als dos arrestats van comissar-los uns 300 grams de cocaïna que el seu valor en el mercat il·legal seria d’uns 30.000 euros.

Els dos detinguts van ingressar a presó després de passar a disposició judicial

Paraules clau:

Notícies relacionades