Back to top

Dos detinguts a Riudoms per un intent de robatori

Els Mossos d'Esquadra van detenir dos individus després d'un gran desplegament policial

Els fets van succeir al voltant de les 21 hores d'aquest dimarts, quan dos homes van intentar entrar a robar en un domicili al voltant del carrer del Freixe de Riudoms. Va ser un membre de la Guàrdia Municipal el que va enxampar els dos individus escapant-se del domicili. Ell mateix va fer el crit d'alerta als Mossos d'Esquadra i va poder donar una descripció detallada de les dues persones, alhora que va recollir una motxilla que els dos lladres havien abandonat durant la fugida. 

Gran desplegament

Després de rebre l'avís, un gran desplegament de patrulles de Mossos d'Esquadra, amb l'ajuda de la Guàrdia Urbana riudomenca, van patrullar per la zona per intentar enxampar els presumptes autors de la temptativa. La gran presència policial va posar en alerta també a la resta de veïns del poble. 

Un dels punts de control es va situar a la rotonda de la T-310 amb la T-11. Segons fonts consultades dels Mossos d'Esquadra, en aquell punt un vehicle no va obeïr al senyal dels agents per aturar-se. Es tractava d'un vehicle amb dos ocupants, el qual finalment va ser interceptat. Quan van identificar els dos passatgers i van comprovar que la descripció donada pel vigilant municipal coincidia amb les dues persones.

Els mossos van procedir a detenir els dos presumptes autors del robatori amb força amb grau de temptativa i van escorcollar tant el cotxe com la motxilla que van abandonar a la sortida de l'habitatge. En aquesta hi duien eines de grans dimensions, com ara tornavisos, roba per encobrir-se com passamuntanyes, i un inhibidor de freqüència. 

Les dues persones detingudes per l'intent de robatori amb força amb grau de temptativa són dos homes de 44 i 43 anys i compten amb antecedents contra el patrimoni. Tots dos ja han passat a disposició judicial. 

Paraules clau:

Notícies relacionades