Back to top

Dos grans murals revitalitzen Falset

El Cartell de la vint-i-cinquena edició de la Fira del vi i les façanes de la plaça de l'Església són els objectes de les noves mostres artístiques que ja llueixen a Falset

Aquest abril Falset estrena dues accions artístiques amb l'objectiu de revitalitzar la capital del Priorat. Una d'elles és obra de Marina Capdevila, pintora muralista internacional i filla de Falset, que deixa per segona vegada el seu segell creatiu al municipi. En aquesta ocasió, Capdevila ha pintat el cartell de la 25a edició de la Fira del Vi de Falset, la de l'any passat que no es va poder celebrar.

Per la seva banda, la creació de Carles Arola, a la plaça de l'Església, aposta pel seu estil de mural basat en la tècnica de l'enganyatall. Un intent de confondre la vista a través de les perspectives i els clarobscurs per fer que els objectes pintats semblin realitat.

Tot plegat, dos treballs d'autor que requereixen a més planificació i temps. Capdevila explica que programa la seva obra per capes i, amb el mural de Falset ha trigat una mica més d'una setmana "perquè es tracta d'un mural amb molts detalls".

Aquestes dues creacions, a partir d'ara, afegiran notes de color a la rutina dels falsetans i també un altre atractiu pels qui tinguin planejat visitar el municipi.

Paraules clau:

Notícies relacionades