Back to top

Dos identificats de la baralla entre Mossos i manters a Salou

La tensió entre els dos col·lectius també ha deixat dos agents amb ferides lleus i danys als vehicles del policials. No és la primera vegada que hi ha aquest tipus d'enfrontaments, ja que aquest estiu es compleixen tres anys de la mort del manter senegalès al municipi.
manters mossos salou

El carrer del Sol de Salou respira més tranquil després que ahir es visqués un fort enfrontament entre Mossos d'Esquadra i un col·lectiu de manters. Una baralla en que dos agents han acabat ferits lleus i s'han causat danys als cotxes policials.

Ja s'han identificat dues persones, que se'ls imputarà per danys a vehicles, atemptat als agents de l'autoritat, resistència i desobediència i un delicte contra la propietat industrial. També s'ha obert una investigació per reconèixer la resta dels implicats. Els veïns de la zona asseguren que l'episodi no va durar més de vint-i-cinc minuts, però la situació era molt tensa. Ángel Geraldo, un dels testimonis, afirma que "hi havia molt rebombori. Els manters volien recuperar la seva mercaderia, però es va controlar la situació. No hi havia molts curiosos mirant, i en aquest sentit, el carrer estava força tranquil".

L'alçada del carrer on es van produir els fets és propera a la confluència que separa Salou i Cambrils, la plaça de Venus. Aquest punt és l'inici del tram de Passeig Marítim on els manters estenen la seva mercaderia, i ahir a la tarda, hores després dels fets, la presència policial era notable.

La tensió entre aquests dos col·lectius fa anys que s'arrossega. Aquest agost, es compleixen tres estius de la mort d'un manter senegalès en un operatiu policial contra el top manta a Salou, un fet que va causar fortes protestes i la petició de reobertura del cas per part de la família de la víctima.

Subscriu-te a la newsletter diària

PolÌtica de privacitat de dades

Paraules clau:

Notícies relacionades