Back to top

Dos mesos sense perdre a l'OK Lliga

El Reus Deportiu Miró encadena dos mesos sense conèixer la derrota a l'OK Lliga. L'última derrota roig-i-negra va ser el 28 de febrer a la pista del Lleida Llista.

El CE Lleida Llista Blava va ser el darrer botxí del Reus Deportiu Miró a l'OK Lliga. Amb aquella derrota els de Jordi Garcia tancaven un febrer nefast, amb més derrotes que victòries, després del confinament que va patir l'equip. Aquell partit va ser un punt d'inflexió, perquè des d'aleshores, els de Jordi Garcia han encadenat vuit jornades consecutives sense perdre (sis victòries i dos empats).

Una de les claus d'aquesta bona dinàmica és que el Reus ha recuperat la pólvora que s'havia mullat. En aquests vuit partits els ganxets han marcat 38 gols, amb una mitjana de gairebé cinc dianes per partit. A la pólvora, se li ha d'afegir el bon estat de forma de Càndid Ballart: el porter reusenc ha encaixat 19 gols, poc més de dues dianes per duel.

Aquesta ratxa ha permès que els de Jordi Garcia hagin pogut recuperar la tercera plaça, l'objectiu principal d'aquesta OK Lliga. Això sí, el seu perseguidor més immediat, el Caldes, està a un punt dels roigs-i-negres i té dos partits pendents.

reus deportiu

El Liceo, jutge del tercer lloc

El bon estat ganxet els permet entrar en les darreres tres jornades de la competició amb totes les opcions possibles per assegurar-se el tercer lloc o, com a mínim, quedar quarts -una plaça que també classificaria el Reus per la Lliga Europea de la temporada vinent-. 

Lloret, Deportivo Liceo i Vendrell són els tres partits que li falten al Reus per acabar l'OK Lliga. Els gallecs seran els jutges principals de la lluita per la tercera plaça, ja que en les darreres jornades jugaran contra els tres equips que aspiren a aquesta posició: Caldes, Reus i Lleida.

Paraules clau:

Notícies relacionades