Back to top

Dos milions d'euros per subvencionar la cultura de KM 0

Els ajuts es poden sol·licitar a través de la Seu Electrònica de la Diputació, fins al 15 de novembre

La Diputació de Tarragona obre una nova línia de subvencions dirigida a activitats i actuacions culturals, que es realitzin al Camp de Tarragona, les Terres de l’Ebre i el Baix Penedès. Es tracta d'una ajuda dirigida als ajuntaments i a les entitats sense ànim de lucre, de cara a esdeveniments com són la Fira Trapezi, Tarraco Viva o el Concurs de Castells. Actes, festivals o programacions que són reconeguts més enllà del municipi.
 
Per poder accedir als ajuts, que compten amb una dotació total de dos milions d'euros, cal que aquests projectes tinguin un interès públic i social de gran envergadura, que comptin amb un pressupost mínim de 40.000 euros i que puguin demostrar una trajectòria de mínim de 5 anys de celebració en els darrers 10 anys, entre altres.
 
L'objectiu és que aquells formats que ja fa anys que treballen, puguin consolidar-se al territori. Com també que sorgeixin noves propostes culturals. Els nous ajuts ja es poden sol·licitar a través de la Seu Electrònica de la Diputació, fins al 15 de novembre

Paraules clau:

Notícies relacionades