Dos minuts bojos donen la victòria al Reus

Un gol de Raül Marín i un doblet de Sergi Aragonès en 120 segons han permès al Reus passar de l'empat (1-1) a deixar el partit dat i beneit (4-1). Els de Jordi Garcia recuperen el camí de la victòria (6-2).

El Reus volia demostrar que l'ensopegada al Palau Blaugrana era això, una simple ensopegada. Els roigs-i-negres han començat el partit concentrats, amb bones ocasions de gol. David Gelmà ha aprofitat un refús per fer la primera diana local (1-0).

Aleshores, l'Alcoi ha reaccionat, i ha perdonat fins a dues oportunitats enviant la bola al pal. A la tercera ha anat la vençuda, ja que els visitants han empatat a través de Marc Grau (1-1), que ha aprofitat un refús de Zapater per anotar. Abans del descans, Joan Salvat ha estat a punt de fer el segon del Reus, però la bola ha topat amb el ferro.

Sentència en 120 segons

A la segona part el Reus ha sortit a buscar el gol, i l'ha trobat. Una gran jugada individual de Raül Marín ha acabat amb penal, una pena màxima que el killer no ha perdonat (2-1). Segons després, Sergi Aragonès ha conduit la bola des de darrere de la porteria de Zapater i ha marcat el tercer gol roig-i-negre (3-1). El 6 roig-i-negre no n'ha tingut prou amb el tercer i també ha estat l'autor del quart (4-1).

Una blava a Marín ha provocat una directa que Zapater ha aturat, però al refús, Formatjé ha marcat pels visitants (4-2). Instants després, un penal dubtós ha acabat amb gol de David Gelmà (5-2). Abans d'acabar el partit, Joan Salvat ha fet el sisè i definitiu gol (6-2).

Victòria important dels de Jordi Garcia, que es recuperen de la derrota al Palau. Ara, els roigs-i-negres se situen tercers de l'OK Lliga amb 32 punts. La setmana vinent els reusencs visitaran la pista del CH Caldes.