Back to top

Dos municipis del Baix Camp reben ajudes de l'ACA per pagar camions cisterna

L'ajut cobreix gran part del transport d'aigua en vehicles cisterna que van servir per evitar deixar sense subministrament part dels municipis durant la primera meitat de l'any.

Botarell i Colldejou han rebut una ajuda directa de l'Agència Catalana de l'Aigua per cobrir el transport d'aigua en vehicles cisterna que van servir per evitar deixar sense subministrament part dels municipis durant la primera meitat de l'any.

Botarell ha rebut més de 20.000 euros pels camions cisterna que va haver de destinar a la urbanització de Les Costes, que es troba a 4 quilòmetres lineals del nucli principal del poble i que s'abasteix únicament d'un pou.

Des del municipi, apunten que s'està buscant una solució per acabar amb el problema recurrent de l'aigua a tot terme, però especialment a la urbanització Les Costes, que es troba més a prop de les Borges del Camp que del nucli de Botarell. Una solució que implica connectar el dipòsit del municipi veí amb la urbanització.

D'altra banda, Colldejou, també ha vist subvencionats el 90% dels més de 8.000 euros que van costar els camions que va haver d'utilitzar per fer arribar aigua al municipi, durant els sis primers mesos de l'any.

Paraules clau:

Notícies relacionades