Back to top

Dos nous establiments aixecaran la persiana al Mercadal

Els moviments comercials als locals de la plaça del Mercadal continuen ben presents. En aquest cas, una gelateria i una empresa tecnològica obriran ben aviat les seves portes en aquest cèntric enclavament de la capital del Baix Camp.
Dos nous establiments aixecaran la persiana a la plaça del Mercadal

La plaça Mercadal acollirà dos nous establiments que obriran les seves portes pròximament. Per una banda la gelateria Gelato Rotolato s'ubicarà al número 9 de la plaça, a l'antic local on hi havia un quiosc Roslena fins fa uns mesos. L'empresa amb seu a Lleida destaca per servir gelats enrotllats, un tipus de gelateria provinent de Tailàndia que s'ha posat molt de moda. En aquest establiment se serviran gelats fets a mà preparats sobre una planxa gelada.

Per altra banda la companyia xinesa Xiomi també s'instal·larà un dels seus establiments en aquest indret de la ciutat. La botiga estarà dedicada al disseny i venda de telèfons intel·ligents, aplicacions i accessoris. Aquest establiment serà el quart negoci que l'empresa asiàtica té a Catalunya i ocuparà els locals on anteriorment hi havia ubicada la Floristeria Anita i la botiga de roba Alquimia.  L'obertura d'aquests dos establiments està prevista per aquest mes d'octubre.

Paraules clau: