Back to top

Dos podis reusencs en la Copa Catalana de Grups Xou i Quartets 2020

El Grup Xou Gran del Club Natació Reus Ploms s'ha proclamat campió de la Copa Catalana de Grups Xou 2020 i el Quartet Cadet del Reus Deportiu ha quedat segon en el Campionat de Catalunya de Quartets Cadet i Júnior 2020.
El Grup Xou Gran del Club Natació Reus Ploms en la Copa Catalana de Grups Xou 2020

FOTOGRAFIA: Club Natació Reus Ploms

La coreografia "Serem allò que vulguem ser", del Grup Xou Gran del Club Natació Reus Ploms ha obtingut la primera posició a la Copa Catalana de Grups Xou 2020, que s'ha celebrat a Andorra el cap de setmana del 7 i 8 de març.

Les plomistes han optat per participar en aquesta competició després de quedar segones en el Campionat Territorial de Tarragona de Grups Xou i Quartets, renunciant així a participar en el Campionat de Catalunya de Grups Xou i Quartets 2020.

L'execució de l'exercici ha obtingut una puntuació de 32.70 punts, i el fet de ser les úniques participants, els ha garantit la primera posició.

El Quartet Cadet del Reus Deportiu en el Campionat de Catalunya de Quartets Cadet i Júnior
El Quartet Cadet del Reus Deportiu en el Campionat de Catalunya de Quartets Cadet i Júnior

D'altra banda, el Quartet Cadet del Reus Deportiu ha quedat segon en el Campionat de Catalunya de Quartets Cadet i Júnior, un esdeveniment que s'ha celebrat simultàniament a la Copa Catalana, en la mateixa seu i els mateixos dies.

La coreografia de les roig-i-negres, "Catwoman", s'ha endut la plata per darrere de "Mariana", l'actuació del Club de Patinatge Artístic Caldes d'Estrac, qui eren les seves úniques rivals.

Les del Carrer Gaudí tampoc van participar en el Campionat de Catalunya de Grups Xou i Quartets 2020, però sí que ho va fer el Grup Xou Gran, que va finalitzar cinquè, i el Grup Xou Júnior, que va quedar quart.

El quartet sènior del Club Patí Riudoms va quedar últim, però assistiran a les fases nacionals, suspeses, de moment, com a mesura preventiva del COVID-19.

Paraules clau:

Notícies relacionades