Back to top

Dos programes de Canal Reus, finalistes als Premis de Comunicació Local

L'Hola Sant Pere i el programa La Gastromobil, entre els finalistes

Canal Reus és finalista als Premis de Comunicació Local que s'han de lliurar dimecres vinent, 29 de setembre, en una gala a Granollers.

L'Hola Sant Pere, producció d'aquesta casa a les portes de la Festa Major, és finalista en la categoria de millor mitjà, en el qual es premia emissores de televisió i ràdio per activitats puntuals o la seva trajectòria. En aquest cas s'està valorant l'esforç d'organització d'un esdeveniment que mou milers de persones cada any i que involucra les escoles de la ciutat i les fa partícips de la festa major.

A més, també és finalista a la categoria de continguts audiovisuals el programa Gastromòbil que recull les millors receptes dels restauradors locals. Un recorregut per la gastronomia del Baix Camp i els principals xefs del nostre territori que també té opcions de guanyar un guardó en aquests premis de Comunicació Local. Sabrem si som els guardonats dimecres vinent.

La Xarxa Audiovisual Local va recuperar el 2020 els Premis de Comunicació Local que no se celebraven des del 2013. Els guardons tenen com a objectiu remarcar la feina que dia a dia fan els i les professionals dels mitjans locals. Al certamen s'han presentat un total de 104 projectes.

Paraules clau:

Notícies relacionades