Back to top

Dragons-Rams, duel inèdit a la Lliga Europea

Els turcs són cuers de la Conferència Sud i no han guanyat cap partit. A més a més, és un conjunt nouvingut a la Lliga i, per tant, serà la primera vegada que s'enfronten Dragons i Rams.

L'equip líder i invicte de la conferència sud, els Dragons, contra el darrer classificat de la mateixa divisió i que encara no ha sumat cap triomf, l'Istanbul Rams. Aquest és el duel que es viurà aquest dissabte a l'Estadi Municipal de Reus, on l'equip d'Andrew Weidinger buscarà la cinquena victòria de l'any a la Lliga Europea de Futbol Americà.

Els reusencs s'estan mostrant intractables en aquesta arrancada de curs, on han sumat tres de les quatre victòries lluny de casa. De fet, la franquícia ja ha millorat els registres assolits el curs passat: aleshores els Dragons van acabar la lliga amb tres victòries i set derrotes.

Una defensa sòlida

Bona part d'aquest èxit es troba en la forta defensa que està consolidant l'equip ganxet. Els Dragons han encaixat 75 punts en quatre partits, consolidant-se com el millor mur defensiu de la conferència sud i el tercer de la Lliga, per darrere dels Viena Víkings i l'Hamburg Sea Devils. Per la seva banda, l'Istanbul Rams és el conjunt que més punts ha encaixat de la competició, i el segon equip que més li costa sumar.

El duel entre reusencs i turcs, que enguany debuten a la Lliga Europea de Futbol Americà, es jugarà aquest dissabte a l'Estadi Municipal (18 h).

FOTOGRAFIA: Barcelona Dragons

Paraules clau:

Notícies relacionades