Back to top

El Dragons-Vikings, a partir de 5 euros

Els Dragons rebran la visita del Viena Vikings en el millor partit de futbol americà que es pot veure ara mateix a Europa.

Els Dragons volen que l'Estadi Municipal de Reus es vesteixi de gala aquest dissabte amb la visita del Viena Vikings. Els reusencs són els actuals líders en solitari de la conferència sud amb un balanç de cinc victòries i zero derrotes; mentre que els Vikings són els primers de la divisió central amb el mateix bagatge que els ganxets. Per tant, s'enfronten els dos millors equips de la Lliga Europea de Futbol Americà i els únics que encara no coneixen la derrota. 

Per aquest motiu, la franquícia encapçalada pel general mànager Bart Iaccarino ha fet dues promocions especials per aquest partit. Només pel Dragons-Vikings es podrà accedir als gols de l'Estadi Municipal per tan sols 5 euros. A més a més, l'equip també celebrarà el "dia de la família": per la compra d'una entrada per adult, els nens i nenes de 0 a 15 anys tindran una entrada gratuïta. La mateixa franquícia ja ha aclarit que les dues ofertes no són compatibles. 

Paraules clau:

Notícies relacionades