Back to top

Duel d'invictes per liderar la conferència sud

Els Dragons viatgen fins a Düsseldorf per jugar contra el Rhein Fire, equip amb qui comparteix la imbatibilitat i el lideratge de la conferència sud de la Lliga Europea de Futbol Americà.

Els dos millors equips de la conferència sud de la Lliga Europea de Futbol Americà se citen aquest diumenge a Düsseldorf. Els Dragons viatgen fins a Alemanya per jugar-se el lideratge de la divisió amb el Rhein Fire, un equip que té uns registres similars a la franquícia encapçalada pel general mànager Bart Iaccarino. Els germànics han sumat 99 punts a favor pels 96 dels reusencs, mentre que han encaixat 61 punts i els del Baix Camp 62 en els primers tres partits de la lliga.

Les xifres demostren que el Rhein Fire-Dragons d'aquest diumenge és un dels partits més atractius de la jornada. L'equip dirigit per Andrew Weidinger vol consolidar el bon estat de forma aconseguint un triomf que els consolidi com a líders en solitari de la conferència sud i com a invictes. En l'aspecte ofensiu, l'entesa entre el quarterback Zach Edwards i el wide receiver Kyle Sweet serà determinant.

Tot plegat, en una setmana en què fa 25 anys que els Dragons es van imposar als Rhein Fire i van guanyar la World Bowl. Va ser un 22 de juny, a l'Estadi Olímpic de Montjuïc i davant de més de 30.000 espectadors. El Rhein Fire-Dragons es juga aquest diumenge a partir de les 15 h.

FOTOGRAFIA: Barcelona Dragons

Paraules clau:

Notícies relacionades