Back to top

El duel contra el Levante las Planas B, el primer gran repte del curs

Aquest diumenge la Fundació Futbol Base Reus rep la visita del filial del Levante las Planas, líders de la Primera Catalana amb dos punts més que les reusenques. Es tracta del millor partit que es pot veure ara mateix a la lliga.

Els dos millors equips de la Primera Catalana se citen aquest diumenge a la ciutat per disputar la sisena jornada de lliga. Són els dos conjunts menys golejats, amb dues dianes encaixades, i els únics que encara no han perdut cap partit. Això fa que el duel entre la Fundació i el filial del Levante las Planas sigui l'enfrontament de més nivell de la competició a hores d'ara. En declaracions al Cercle Central de Canal Reus, la jugadora de l'equip Gemma Salvat assegura que "cada partit és important i val tres punts", però que aquesta mena de partits "agraden molt perquè són reptes". 

Treballant per un nou ascens

Un triomf situaria a l'equip de Marc Mestres com a líders de la competició. Tot i estar en el tram final del mes d'octubre i en la sisena jornada d'una lliga de 34 partits, l'equip treballa per obtenir els tres punts cada cap de setmana, mentalitzades d'anar "partit a partit". Salvat destaca que tot i ser un equip "humil", treballen per ser "campiones i aconseguir l'ascens", una promoció, però, que no s'aconseguirà "sense els tres punts de cada cap de setmana".

El partit entre la Fundació Futbol Base Reus i el Levante Las Planas B es jugarà aquest diumenge a partir de les 12 h.

FOTOGRAFIA: Xavi Guix

Paraules clau:

Notícies relacionades