Back to top

Dues dimissions a l'executiva de la Cambra de Comerç de Reus

Antoni Pont i Rosa Rueda renuncien al seu càrrec com a vocals de l’executiva de la Cambra de Comerç de Reus. Una situació que podria revelar tensions dins el Comitè Executiu de l’ens. Des de la Cambra però, asseguren que les renúncies són per motius personals i que no tenen res a veure amb el funcionament de la corporació.

Rosa Rueda i Antoni Pont dimiteixen del seu càrrec a la Cambra de Comerç de Reus. Segons ha avançat aquest dijous el Diari de Tarragona, la seva renúncia al càrrec com a membres del comitè executiu de l’ens cameral es deu a divisions internes en el funcionament de la corporació.

Fonts de la Cambra però, asseguren que les dues renúncies són per motius personals. També expliquen que, tot i que ja han aparegut alguns noms per substituir Rueda i Pont, els nous membres de l’executiva no es coneixeran fins que no se celebri el proper ple de la Cambra, a finals del mes de març.

Antoni Pont hauria presentat la seva renúncia al càrrec per escrit, mentre que Rosa Rueda ho hauria anunciat en el transcurs de la sessió que va tenir lloc aquesta mateixa setmana a l’Ajuntament de Reus per tractar la qüestió de Metrovacesa.