Back to top

Dues finals al Palau

Divendres i diumenge es jugaran el tercer i el quart partit de les semifinals de l'OK Lliga al Palau d'Esports. El Reus arriba a la cita sense la pressió d'haver de guanyar tant sí com no, després del triomf a Barcelona.

El Reus Deportiu Virginias encara el cap de setmana més important de la temporada amb la disputa del tercer i del quart partit de les semifinals del play-off de l'OK Lliga contra el Barça. Els de Jordi Garcia arriben a la cita amb la tranquil·litat de saber que l'eliminatòria es pot decidir al Palau d'Esports. La pressió és pels culers, màxims favorits a aixecar el títol, que es van veure sorpresos per la victòria ganxeta el dissabte passat. Els roigs-i-negres esperen una Bombonera plena a vessar, i no volen desaprofitar l'oportunitat de sumar dos triomfs a casa.

Torna Marín 

Tot plegat, en una eliminatòria en què Raül Marín ha tornat a jugar amb l'equip roig-i-negre. El killer va jugar els últims minuts del clàssic de dilluns, després d'estar fora de les pistes des del mes de març per culpa d'una lesió a l'espatlla.

Dani Villar i Rubén Fernández seran els àrbitres del partit d'aquesta nit, que comença a partir de les 20:30 h. El quart duel serà diumenge, a la mateixa hora, i amb Jonathan SánchezMiguel Díaz com a col·legiats.

Paraules clau:

Notícies relacionades