Back to top

Dues mil persones visiten el 25è Pessebre dels Estels el primer cap de setmana

Primer cap de setmana del 25è Pessebre dels Estels amb èxit de públic. Milers de persones han visitat la seixantena d'escenes que durant dos caps de setmana omplen de vida la Masia de Castelló.

El matalasser, el forner, la formatgeria, la taverna... Són només alguns dels oficis i escenes que es poden veure al Pessebre dels Estels. En total hi participen uns 350 voluntaris, que lluny de fer quadres estàtics, interactuen amb el públic, expliquen curiositats de com es vivia a meitats del segle XX, o deixen provar certs oficis que, en alguns casos, estan en vies de desaparèixer. Tant per a ells com per als visitants és tota una experiència.

Els visitants surten molt satisfets de la visita, i en moltes ocasions repeteixen any rere any. El pessebre, que s'obre dissabte i diumenge en horari de tarda, s'ha pogut veure aquest cap de setmana i finalitza el cap de setmana que ve. Es poden adquirir les entrades a la pàgina web de la Masia Castelló.

Es redueixen en un 85% les barreres arquitectòniques

Enguany el recorregut comença al revés del que era habitual, així es guanya amplitud d'espai en l'arrancada, i s'eviten taps d'inici. A més, hi ha dues altres novetats destacades, d'una banda la reducció de les barreres de mobilitat, i de l'altra la construcció de 6 cobertes perquè les escenes quedin més protegides de les inclemències del temps.

Paraules clau:

Notícies relacionades