Back to top

Dues noves línies d’autobús entre l’Hospitalet de l’Infant i Miami Platja i Tarragona i Reus 

El temps del trajecte fins a Reus es reduirà en un 40%

El Departament de la Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori posarà en marxa dues noves línies d’autobús per millorar la connexió entre els municipis de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant i Mont-roig del Camp i Tarragona i Reus. Es tracta de dos nous serveis que començaran a funcionar el pròxim dimarts 19 d’abril. 

Tarragona

Una de les línies connectarà l’Hospitalet de l’Infant i Miami Platja (Mont-roig del Camp) amb el Complex Educatiu de Tarragona (CET) i l’Estació d’autobusos de Tarragona. El servei disposarà de sis expedicions per sentit de dilluns a divendres feiners, i de dues expedicions per sentit els caps de setmana i festius. Els horaris estan plantejats perquè l’alumnat pugui anar a fer classe al CET i als altres centres eductius de la ciutat (universitat i formació professional). Els horaris també han tingut en compte els desplaçaments per motius laborals, comercials o sanitaris. 

Reus

L’altre servei que entrarà en funcionament connectarà l’Hospitalet de l’Infant i Miami Platja amb Reus. Es tracta d’un autobús directe que farà sis expedicions per sentit de dilluns a divendres feiners, i que reduirà fins a un 40% el temps de trajecte. La comunicació entre aquests municipis es fa actualment amb la línia que connecta Tivissa i Reus, que és molt més lenta perquè atén els desplaçaments interns i disposa de nombroses parades. 

Els horaris, en aquest cas, estan pensats per facilitar l’accés a la Universitat Rovira i Virgili i per afavorir els desplaçaments laborals. L’autobús també facilita el desplaçament a l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus.  

Els dos nous serveis d’autobús formaran part del sistema tarifari integrat de l’ATM del Camp de Tarragona i suposen una aposta del Departament per a la millora de la mobilitat sostenible.

 

Paraules clau:

Notícies relacionades