Back to top

Duesaigües acull la tercera cursa de la Copa Catalunya Infantil de BTT

Muntànyum ha organitzat la tercera prova que puntua per la Copa Catalunya Infantil de BTT. Duesaigües ha acollit més de 200 participants d'arreu de Catalunya que han intentat completar el recorregut en millor el temps. A més a més, la cursa ha comptat amb un circuit nou, els més petits han pedalat 500 metres i els més grans fins a 2 Km.
Cursa BTT Duesaigües

La Fira Muntànyum ha organitzat una cursa infantil de BTT a Duesaigües que ha comptat amb més de 200 participants. Els nens podien inscriure's a les respectives categories, dels prebenjamins (4-6 anys) fins als infantils (13-14 anys). El circuit ha transcorregut per una zona boscosa del costat del poble de Duesaigües. Enguany, estrenant recorregut.

El recorregut dels més petits ha estat de 500 metres, pla, amb diversos obstacles. Els més grans han passat pel circuit de 2.000 metres amb ascensos i descensos. Han vingut nens d'arreu de Catalunya i enguany l'organització ha habilitat una zona d'acampada per passar tot el cap de setmana.

El circuit de Duesaigüies és la tercera prova que puntua per la Copa Catalunya Infantil de BTT. La Federació Catalana de Ciclisme de Catalunya procura que es programin curses habitualment. La jornada de diumenge s'ha acabat al migdia amb l'entrega de trofeus i un dinar de germanor entre tots els participants. L'esdeveniment ha comptat amb l'ajuda del Club Ciclista Bike Race de Reus.

Paraules clau: