Back to top

Un duet acústic, nova proposta de l'Accents

La setmana passada va arrencar la setena edició del festival "Accents", i aquest cap de setmana ha continuat la programació amb un nou concert gratuït de Yuhniversia al jardí de la Casa Rull.

L'Accents, que va néixer el 2014, és un festival eclèctic que busca reunir músics de diferents punts dels Països Catalans, i que es du a terme a diversos escenaris de Reus i de poblacions properes, com Cambrils o La Selva del Camp. La situació actual ha fet que calgui reservar prèviament l'entrada per controlar-ne l'aforament.

Yuhniversia arriba a l'accents després de guanyar el concurs PortAutors de Tarragona

Aquest dissabte en el marc del Festival Accents, el jardí de la Casa Rull ha ofert el concert de Yuhniversia i Hypatia, un duet barceloní que, amb el seu acústic, la complicitat i les veus compenetrades, han sorprès gratament el públic, que molts la descobrien just en aquesta actuació. En la seva breu trajectòria com a formació musical hi ha el primer premi al Concurs de Cantautors d'Horta Guinardó i el premi del jurat a PortAutors de Tarragona. A Reus hi han vingut a presentar el que serà el seu primer treball, "Partículas"

Un festival que s'allarga tres mesos

La programació d'Accents va arrencar el primer dissabte d'octubre, amb el grup Blaumut, i finalitzarà el 12 de desembre amb el concert d'Alquímia Flamenco, formació que celebra el 15è aniversari. El proper concert serà el de Pau Vallvé, el divendres que ve, 16 d'octubre, a la Sala Santa Llúcia.
 

Paraules clau:

Notícies relacionades