Back to top

Dur correctiu pels Dragons a Colònia

Els Cologne Centurions han superat els Barcelona Dragons per 40-12 en la segona jornada de l'European League of Football.

Madre London ha fet anar de corcoll a la defensa dels Barcelona Dragons durant bona part del partit. El runningback ha estat l'autor del primer touchdown dels Cologne Centurions, en la primera jugada del segon quart, després de trobar un forat en la defensa catalana. Una línia defensiva que comptava amb la baixa sensible de Myke Tavarres. Daniel Schuhmacher ha convertit el field goal que ha situat el 7-0 favorable als alemanys.

Quan semblava que s'arribaria al descans amb aquest resultat, el quarterback dels Centurions Jan Weinreich, ha fet una passada de més de trenta iardes per assistir Quinten Pounds, que ha anotat un touchdown que ha anat acompanyat del field goal de Schuhmacher. Amb el 14-0 s'ha arribat a la mitja part.

Reacció insuficient

A la represa els d'Adam Rita han reaccionat, i en els primers minuts del tercer quart, una passada llarga i precisa d'Edwards ha deixat Mario Flores tot sol per fer un touchdown pels Dragons. Els catalans han buscat una conversió que no han aconseguit (14-6). La reacció dels Centurions no ha tardat a arribar: Madre London ha recollit la pilota al seu propi camp i ha recorregut més de seixanta iardes per ampliar, de nou, les distàncies en el marcador. Schuhmacher ha anotat el field goal (21-6).

Els Centurions no han aixecat el peu de l'accelerador i Jan Weinreich ha anotat un nou touchdown pels alemanys. El field goal del kicker Schuhmacher no ha entrat (27-6). Els Dragons han continuat lluitant i han retallat distàncies amb un touchdown de Rémi Bertellin, després d'una assistència de Zach Edwards. El field goal de Jaume Llinàs no ha entrat (27-12). Madre London ha estat un malson constant pels catalans, i ha anotat dos touchdowns més (40-12).

Amb el 40-12 s'ha arribat al final del partit. Els Barcelona Dragons hauran d'esperar per celebrar la primera victòria de la temporada. Dissabte vinent  tindran una nova oportunitat, a l'Estadi Municipal i contra l'Hamburg Sea Devils

Paraules clau:

Notícies relacionades