Back to top

Edgar Fernández, citat per darrer cop als Jutjats de Reus

Amb aquesta citació, el regidor posa punt i final a les quatre causes en què està implicat, totes elles referents a les mobilitzacions post-sentència de l'1 d'octubre.

Edgar Fernández ha tornat a comparèixer a la porta dels jutjats de Reus davant una nova citació. De fet, la darrera després d'haver estat citat tres vegades per cadascuna de les quatre causes obertes en què està implicat el regidor de la CUP a Reus.

16 d'octubre de 2019

Aquesta última té a veure amb els fets ocorreguts el 16 d'octubre del 2019 davant la comissaria de la Policia Nacional. Allí, un dels manifestants va agafar una tanca i la va tirar sobre els Mossos d'Esquadra. Fernández explica que una vintena de persones estan sent investigades per aquesta causa a la capital del Baix Camp. Remarca que d'aquestes persones, quatre van ser detingudes. Totes elles desconegudes per l'Esquerra Independentista. En aquest sentit, el regidor expressa que 'han pagat justos per pecadors'.

 Dues possibles ordres de detenció

Seguint la dinàmica habitual, el regidor s'ha negat a entrar a declarar. Amb aquesta, ja s'acumulen dues noves ordres de detenció que el jutge pot dictar en qualsevol moment. L'Esquerra Independentista denuncia el paper de la Generalitat que és acusació particular de la causa i mostren les seves ganes de seguir lluitant pel que anomenen una repressió continuada contra l'independentisme.

Paraules clau:

Notícies relacionades