Back to top

Editen un conte infantil de les Tres Gràcies

Conxi Baraut és l'autora d'un conte que busca fer arribar als més menuts de la ciutat la història de les Tres Gràcies i la professó de divendres sant al migdia.
Les Tres Gràcies

Si hi ha un tret que caracteritza la cultura i les tradicions reusenques és la seva fal·lera per reconvertir el patrimoni en material de divulgació infantil. Ha passat en reiterades ocasions amb la Festa Major, amb multitud de formats que evoquen, per als més menuts, els principals al·licients de la cultura popular de la ciutat. Des d'ara també passa amb la Setmana Santa. 

Les Tres Gràcies es converteixen en un conte per a xiquets i xiquetes amb la voluntat de fer-ne difusió. L'autora és Conxi Baraut, qui ja ha il·lustrat diverses històries dels Gegants de Reus. Un conte que s'ha gestat, pràcticament en la seva totalitat, durant el confinament, i que es podrà adquirir a la Sang i també a les llibreries de Reus.

El conte compta amb els sons de les Tres Gràcies com a gran exponent. De fet, al llarg de tot el llibre es deixen veure els sons més característics de la Setmana Santa de Reus. La Sang va demanar aquesta publicació per fer arribar el patrimoni de la ciutat als més menuts

Es podran adquirir al mateix temple de la Sang i també a les llibreries de la ciutat.

Paraules clau:

Notícies relacionades