Back to top

Educació preveu tancar una línia de l'Escola la Vitxeta

Tal com ja s'han trobat en altres ocasions, se'ls ha informat que es tancarà el grup d'I3 al pròxim curs 2024-2025.

Tal com va passar l'any passat per aquestes mateixes dates, la Generalitat de Catalunya té intenció de tancar una línia d'I3 de l'Escola La Vitxeta, segons ha pogut saber Canal Reus. Així doncs, a partir del pròxim curs passaria de les dues línies a una de sola.

Es tracta d'una situació que ja s'ha viscut diverses vegades, però que s'ha aconseguit evitar. Ara, i després d'una reunió de la direcció del centre amb el Departament d'Educació se'ls ha tornat a comunicar al·legant que hi ha una baixa demanda.

A aquesta hora encara no hi ha reaccions oficials al respecte, a falta de certes comunicacions per part del centre. Tot i això, la notícia ha transcendit a través de la comunitat educativa, que ja s'ha començat a organitzar per plantejar mobilitzacions i reaccions al respecte.

Com dèiem, aquesta situació també es va repetir l'any passat i nou anys enrere. En ambdós moments, pares i mares i el col·lectiu de professors van unir-se per lluitar contra el tancament, que van aconseguir gràcies a recollides de signatures i la cerca de famílies que cobrissin les places ofertes.

Paraules clau:

Notícies relacionades