Back to top

Els 3 vídeos per descobrir Reus més vistos a Youtube

Alguns canals de Youtube de viatges han visitat Reus i els seus vídeos acumulen desenes de milers de vídeos

YouTube és una de les plataformes més utilitzades pels amants de viatjar i descobrir nous països i ciutats. Ja sigui per planificar els pròxims destins com per compartir les seves experiències, de fet, s'ha convertit en la professió de diversos bloggers i youtubers especialitzats, i alguns d'ells han visitat Reus.

Seguiu Canal Reus a Youtube

3. Que ver en REUS 

Aquest vídeo, del canal Guias para Viajar, finalistes dels premis IATI 2020 a la categoria "Millor canal de viatges a YouTube" , acumula més de 32.000 visites i repassa alguns dels indrets més turístics de la ciutat, sobretot aquells vinculats al mdoernisme.


2. Reus des de l'aire

En segona posició hi trobem un vídeo que ens ofereix una imatge poc habitual de Reus. Amb més de 33.000 visites aquest vídeo ens permet gaudir de la ciutat a vista d'ocell


1. REUS 4K: La capital española del Vermut 

Aquest vídeo, del canal, Viajando con Mirko , un  youtuber que viatja per tot el món, acumula més de 37.000 visites. Permet gaudir d'alguns dels millors indrets de Reus en 4K i, ara mateix,  és el vídeo de viatges de Reus amb més visites a Youtube.


Seguiu Canal Reus a Youtube

BONUS 

Tot i no ser un vídeo de cap canal de viatges, cal destacar que el videoclip de la cançó "Reus" de Whiskyn's, tot un himne oficiós de la ciutat, acumula ja més de 100.000 visites a Youtube

 

Paraules clau:

Notícies relacionades